Adese, Türkiye’nin en iyileri arasında

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Capital Dergisi tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasında 326. sırada yer aldı.
Adese, Türkiye’nin en iyileri arasında

Müşterilerine sunduğu uygun fiyat avantajının yanı sıra gerçekleştirdiği satış aktiviteleriyle de alışverişi kazanca dönüştüren perakende markası Adese, Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” listesinde bu yıl 11 sıra yükselerek 326. sırada yer aldı.

“Yatırımlarımızı Sürdürmeyi Planlıyoruz”

Capital Dergisi tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük Özel Şirketleri sıralamasını değerlendiren Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, “Adese olarak, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 9 şehirde toplam 153 mağazamız ile hizmet veriyoruz. Konya’nın merkezde olduğu dairesel bir büyüme planı çerçevesinde yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Organik büyümenin yanı sıra ölçeğimizi büyütmeyi ve inorganik büyüme fırsatlarını da değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin en büyük şirketleri arasındaki yerimizi daha üst sıralara çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.