Adese ve Selva Gıda en değerli markalar arasında

Marketing Türkiye Dergisi tarafından Konya’da bu yıl ikincisi düzenlenen İPZ Anadolu’da açıklanan araştırma sonuçlarına göre Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer aldı.
Adese ve Selva Gıda  en değerli markalar arasında

Marketing Türkiye'nin Anadolu'da başlattığı İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu’nun üçüncü durağı Konya oldu. ‘İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Anadolu Yarına Hazırlanıyor’ temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte Konyalı pazarlama ve reklam profesyonelleri ile iş adamları bir araya geldi. Etkinlikte; ‘Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler’, ‘İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak’, ‘Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri’, ‘İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız’, ‘Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar’ konularında, profesyoneller tarafından sunum ve değerlendirmeler yapıldı.

Dedeman Otel'de düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi (IPZ) Anadolu’nun finalinde, Marketing Türkiye Dergisi'nin Akademetre ile birlikte yaptığı "Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması”nın sonuçları da açıklandı. Akademetre tarafından, Konya'daki vatandaşlara Konya denilince akla gelen markalar sorularak Konya'nın öne çıkan en değerli markaları belirlendi. Buna göre İttifak Holding markalarından Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer alarak başarılarını bir kez daha tescillemiş oldu. Ödülü; Adese adına Kurumsal İletişim Müdürü Salih Yılmaz, Selva Gıda adına da Pazarlama Müdürü Hatice Küçükhemek aldı.

adese-ve-selva-gida--en-degerli-markalar-arasinda-1.jpg

adese-ve-selva-gida--en-degerli-markalar-arasinda-2.jpg