Adese yeniden toplanıyor! Pay sahiplerine çağrı yapıldı

Adese Gayrimenkul AŞ'den Olağan Genel Kurul Toplantısı'na pay sahiplerini davet etti.
Adese yeniden toplanıyor! Pay sahiplerine çağrı yapıldı

Konya’nın önde gelen şirketlerinden ADESE’nin ertelenen yönetim kurulu toplantısı yeniden yapılacak. Pay sahiplerine tebligat niteliğinde yapılan duyuruda şunlar ifade edildi,

“Şirketimizin 2022 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 07 Haziran 2023 tarihinde toplantı için gerekli nisap miktarının sağlanamamasından dolayı ertelendiğinden, anılan Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi Selçuklu Kulesi Sitesi No:2 Kat 37 42060 Selçuklu/Konya adresinde yapılacaktır.

Türk Ticaret Kanunu’nun 415’inci maddesi ile Sermaye Piyasası Kanunu’nun 30’uncu maddesi uyarınca Genel Kurul Toplantısına, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’den (MKK) sağlanan pay sahipleri listesi dikkate alınarak oluşturulan listede adı yer alan pay sahipleri katılabilirler. Genel kurula katılma ve oy kullanma hakkı, pay senetlerinin depo edilmesi şartına bağlı değildir.

Pay sahipleri Genel Kurul Toplantısına; fiziki ortamda, üzerinde T.C. vatandaşlık numarası yer alan bir kimlik belgesi ibraz ederek veya elektronik ortamda bizzat veya temsilcileri vasıtasıyla katılabileceklerdir. Temsilci göndermek suretiyle toplantıya katılacak pay sahiplerinin Sermaye Piyasası Kurulu’nun II- 30,1 sayılı Tebliğinde öngörülen vekâletname örneğini (Şirketimizin www.adese.com.tr adresindeki internet sitesinden de temin edilebilir) usulüne uygun olarak doldurmaları, vekâletnameyi imzalayan kişinin imzasının noterce onaylanmış haliyle Şirketimize ibraz etmeleri gerekmektedir. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmış olan vekilin bir vekâlet belgesi ibrazı gerekli değildir. Söz konusu Tebliğ’de zorunlu tutulan ve internet sitemizde yer alan vekâletname örneğine uygun olmayan vekâletnameler, hukuki sorumluluğumuz nedeniyle kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Genel Kurula elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu nedenle Elektronik Genel Kurul Sistemi'nde (EGKS) işlem yapacak pay sahiplerinin, öncelikle Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’nin e-MKK Bilgi Portalına iletişim bilgilerini kaydetmeleri ve güvenli elektronik imzaya sahip olmaları gerekmektedir. e-MKK Bilgi Portalına kaydolmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin elektronik ortamda Genel Kurula katılmaları mümkün değildir. Ayrıca, toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen pay sahiplerinin veya temsilcilerinin 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik" ve 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Anonim Şirketlerin Genel Kurullarında Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkında Tebliğ" hükümlerine uygun olarak yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.

Genel Kurul Toplantısında görüşülecek konularla ilgili olarak; Genel Kurul Toplantı gündemi, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu, Genel Kurul toplantı tarihinden asgari üç hafta önceden Elektronik Genel Kurul Sisteminde, Şirketimizin www.adese.com.tr internet adresinde ve şirketimizin Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi Selçuklu Kulesi Sitesi No:2/55 42060 Selçuklu/Konya adresindeki Şirket Merkezinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere www.adese.com.tr internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için Pay Sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır.

Sayın pay sahiplerinin bilgilerine saygıyla arz olunur.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler :