Adese’de bayram tadında fırsatlar

Adese, ev yapımı tadında ürettiği baklavasıyla bayram sofralarına lezzet katarken çeşitli ürün gruplarında bayrama özel indirim ve fırsatlar sunuyor.
Adese’de bayram tadında fırsatlar

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, her bayram döneminde olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hayata geçirdiği kampanyalarla müşterilerinin bayramını kutluyor.

Bayram baklavanız Adese’de...

Adese, bayramların vazgeçilmezi baklavayı ev yapımı lezzetiyle sofralara taşıyor. 40 mikron inceliğinde yufkadan üretilen ve içeriğinde hiçbir katkı maddesi barındırmayan şerbetlenmeye hazır bir tepsi cevizli baklava tepsi ve şerbet hediyesiyle 19.95 TL’den satışa sunuluyor.

 

Şekerli fırsatlar...

Adese, bayrama özel Şölen ürünlerinden yapılan her 25 TL’lik şeker ve çikolata alışverişine de 8x23 gr. Luppo Sandviç Kek hediye ediyor. 20 TL’lik Kent bayramlık şeker ve çikolata alışverişine 1 litrelik Adese Limonata, Elit ürünlerinden 30 TL’lik bayramlık şeker ve çikolata alışverişine ise 72’li Adese Islak Havlu hediye ediyor.

 

Bayram sofraların tadı tuzu Adese’de...

Tatlı ve şekerlemelerde birbirinden cazip kampanya ve indirimleriyle ağızları tatlandıran Adese, bayram yemekleri için de baharatlarda kampanya yapıyor. Adese’de 4 Eylül - 8 Ekim 2015 tarihleri arasında Adese Kart ile Bağdat Baharat ve Harç çeşitlerinden en çok alışveriş yapan ilk 200 kişi de 25 TL değerinde Adese Puan, Ülker içecek ürünlerinden en çok alışveriş yapan ilk 150 kişi ise 50 TL Adese Puan kazanıyor. Ayrıca etlerinizi ve yemeklerinizi saklamanızda ve pişirmenizde kolaylık sunan Sera ürünlerinde % 35 kasada indirim fırsatı da Adese’de.

 

Bayramlık giysiler için de adres Adese…

Binlerce ürünü 9 şehirdeki toplam 148 mağazasında tüketicisiyle buluşturan Adese, Kurban Bayramı’na özel, kişisel bakım ürünleriyle giyim ve ayakkabıda da birbirinden cazip indirim fırsatları sunuyor. Yazlık konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinde 1 alana 1 bedava fırsatını sunan Adese, ayrıca Neutrogena ürünlerinde yüzde 35, Nivea Visage ürünlerinde ise yüzde 50’ye varan indirimler yapıyor.