Adese’den spor festivali

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, çalışanlarına özel spor festivali düzenledi.
Adese’den spor festivali

6-7-8 Ağustos 2016 tarihleri arasında Konya Atatürk Stadyumu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Konya ve ilçelerinin yanı sıra Türkiye’nin 9 ilinden gelen Adese çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

6 Ağustos Cumartesi günü başlayan Adese Spor Festivali’nde futbol, basketbol ve masa tenisi olmak üzere 3 spor branşında turnuva düzenlendi. Turnuvada karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçerken futbol branşında kupayı kazanan takım Kule Kartalları oldu. Basketbolda ise kupayı Çaylaklar kaldırdı. Masa tenisin şampiyonu ise Ferhat Erdoğan oldu. Turnuvada ayrıca futbol takımlarının karşılaştığı final müsabakası öncesinde 15 Temmuzda hayatını kaybeden Milli İrade Şehitleri adına bir saygı duruşu yapıldı.

Turnuvada kupa töreni 8 Ağustos Pazartesi günü yapıldı. Futbolda şampiyon olan Kule Kartalları kupasını İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’ın elinden aldı. Basketbolun şampiyonu Çaylaklar takımına ise kupasını İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila verdi. Masa tenisinde şampiyon olan Ferhat Erdoğan ise kupasını Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök’ün elinden aldı.

1. Bölge takımının ikinci, Akşehir Bölge takımının üçüncü olduğu futbol turnuvasına 14 takım, Kategori takımının ikinci, Fetih 1453 takımının üçüncü olduğu basketbol turnuvasına 8 takım, Ömer Doğan’ın ikinci, Emre Özmen’in üçüncü olduğu masa tenisi turnuvasına ise 50 kişi katıldı. Adese çalışanları ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen festivalde katılımcılara üç gün boyunca sınırsız yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Hediye çekilişlerinin de gerçekleştirileceği festivalde katılımcılar birbirinden farklı hediyeleri kazanma şansını da yakaladılar.

“Çalışanlarımızın Moral ve Motivasyonunu Artırmayı Hedefledik”

Adese Spor Festivali sonrası değerlendirmede bulunan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, “Düzenlemiş olduğumuz festival ile çalışanlarımızın motivasyonunu artırmayı hedefledik. Festivale Konya merkez ve ilçelerdeki çalışanlarımızın yanı sıra Ankara’dan Bolu’ya, Mersin’den Aksaray’a kadar birçok çalışanımız katıldı. 3 gün süren festival boyunca çalışanlarımız futbol, basketbol ve masa tenisi turnuvalarında mücadele ettiler. Festival boyunca hem stres attılar, hem eğlendiler hem de aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiler. Katılımlarından dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.