Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Adını ne koyacağız?

Adını ne koyacağız?

Tecrübesizlik mi? Şanssızlık mı? Rehavet mi?

Yazık... Kaçan 2 puana yazık o tamam.

Lakin bu şehre yazık, yüzlerce meşale ile takım karşılayıp son dakikaya kadar susmayan taraftara yazık. Hepsinden öte ayıp.

Bu ayıp kimin?

Hocanın mı? Kadronun mu? Bireysel gücü yetmeyen oyuncuların mı?

Ben şahsen bu ayıbı sahiplenemem. Taraftar, zemin, yanlış hakem kararları gibi savunma hamlelerini de asla kabul etmem.

Rakibiniz; mali gücü ile destekleyen’LER’ ile oyuncularının fiziksel güç ve yetenekleri ile sizden önde ve bu gün gibi ortada. Böylesine bir rakip karışınızda 60’dakika 10 kişi oynuyor ve bu süreçte cılız ataklarından başka atak yapamıyor, 1-0 önde ilken penaltı buluyor atamıyor, sonra havlu atarcasına kenarına çekilip 2 gol rakibin atmasını izliyoruz. Bunu izah edecek bir cümle de bulamıyorum maalesef.

“Hücum” parolası ile her maç sonu izahatlarda bulunan Rıza hoca bu maç neden SALDIRIN diye elini masaya vurmadı acaba?

Tribünden dahi anlam verilemeyen Johnson-Amir değişikliği saç baş yoldurdu resmen. Daha farklı bir hamle ile bu oyunun rengi değişmez miydi?

Bu maçı da sineye çeker, yenilmedik diye teselli buluruz üzüle üzüle. Antalya’da bıraktığımız 2 puan gibi, elimizden kaçırdığımız Fenerbahçe maçı gibi, İzmir’de kalan 3 puan gibi bu maçı da unuturuz elbet ama lig sonunda ayağımıza engel olarak çıkarsa o zaman başvuracak taş bulamayız işte.

Umarım toparlanır, evimizde İstanbul takımlarına karşı daha akıllı, istekli, ve sonuç odaklı oynamayı başarabiliriz.

——

Bir kaç satır da maç boyu ağız dolusu küfürler ile Konya halkına ve taraftarına saldıran BJK taraftarı için yazmak istiyorum.

Küfürlerinize Türkiye alışık, bu rezilliği herkes biliyor. O sebeple küfrettiler gibi bir durumdan bahsetmiyorum. Benim isteğim şu; Deplasman organizasyonu yapan ağabeyleriniz sıkı organize olsun ve taraftarlarınızı kendi tribünlerine oturtsun. Bizim içimizde Beşiktaş’ı destekleyen maskelileri de alın yanınıza. Zira siz küfrederken onlar soğuk terler döküyor, “bize de mi?” Diyorlardı içten içe.

Ya da teklifimizi daha net ve adrese teslim yapalım:

İSTANBUL TAKIMLARI GELİNCE STADYUMA KOŞAN, ONLARI DESTEKLERKEN BİZİMLE YAN YANA OTURANLARI İSTEMİYORUZ.

Küfürleri kulaklarımızla işittiğimiz bu maçta özellikle istemiyoruz...

AYIPTIR...!

Doğru ya onlar SÖZDE Büyük Takım.
Bunu herkes öylesine kabullenmiş ki; stadyum girişinde taraftarın ayakkabıları dahi aranıyor. Erzurum maçında ya da diğer Anadolu maçlarında bu uygulamayı göremeyip, İstanbul’un ünlü takımları gelince üst düzey güvenlik çabasında bulunanlar da ayıp ediyor. Ya her maç yapın, ya da böyle maçlarda bizleri de germeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR