Adıyaman'da teröristlerin listesi yayınlandı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü kent kırsalındaki teröristlerin fotoğraflarını paylaşarak, vatandaşlardan ihbarda bulunmalarını istedi.
Adıyaman'da teröristlerin listesi yayınlandı

İl Emniyet Müdürlüğü kent kırsalındaki teröristlerin fotoğraflarını paylaşarak, vatandaşlardan ihbarda bulunmalarını istedi.

Broşürler ve afişlerde ihbarların "Alo terör ihbar hattı 140" ile 155 polis, 156 Jandarma telefon hatları ile internet veya yazılı olarak yapılabileceği ifade edildi.

İhbarcıların kimlik bilgileri devlet sırrı olarak gizli tutulacağının aktarıldığı broşürlerde, Adıyaman kırsalında faaliyetlerine devam ettiği bilinen PKK/KCK terör örgütü elemanlarının bilgileri yer alıyor. Afiş ve broşürler Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanarak kent merkezi, ilçeler ve İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk alanındaki bölgelerde dağıtıldı.

Listede terör örgütünün Adıyaman sorumlusu olduğu aktarılan Kahramanmaraş doğumlu kod adı Renas olan Veli Temirci için bir milyon, Bitlis doğumlu kod adı Ali Norşin olan Şefik Körman için 300 bin lira, Adıyaman doğumlu kod adı Bezar Elçi olan Abuzer Arıca için 300 bin lira, Diyarbakır doğumlu kod adı Mazlum Amed olan Sinan Donat için 300 bin lira ve Kahramanmaraş doğumlu kod adı Nurhak Elbistan olan Fırat Berkpınar için ihbarda bulunan kişilere 300 bin lira para ödülü verileceği bildirildi.