Afrin şehidinin ismi bu kütüphanede yaşayacak

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yaptırılan kütüphaneye, Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Piyade Uzman...
Afrin şehidinin ismi bu kütüphanede yaşayacak

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yaptırılan kütüphaneye, Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın ismi verildi.

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından, okul için yaklaşık 3 bin kitaplık kütüphane yaptırıldı. Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın isminin verildiği kütüphane açılışına, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ulusoy, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı.

Kütüphaneyi gezerek bilgiler alan Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, "Arkadaşlarımız bu kütüphanenin adını çok anlamlı bir şekilde Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın ismini koymuşlar. Bu ayrıca bir duyarlılık olmuş. Buradan gerek Fırat Kalkanı gerek Zeytin Dalı Operasyonunda gerekse yurt içinde bölücü terör örgütlerine yönelik yapılan bu faaliyetlerde bu ülke için can veren şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize de Allah'tan acil şifa diliyorum. Bu ülkenin şehitleri ve gezileri olmadığı müddetçe ülke olarak bizim yaşamamız, millet olarak bu topraklarda var olmamız mümkün değil. İnşallah çocuklarımız geleceğe daha birikimli bir şekilde, daha güçlü bir şekilde yetişecekler. İstiyoruz ki, şehidimiz ve gazimizi olmasın ama bu topraklar yıllardır birilerinin düşmanca baktığı bir ülke olmuş. Atalarımızın bizlere bıraktığı bu toprakları biz de inşallah çocuklarımıza aynı şekilde devretme mücadelesi yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

Afrin şehidinin ismi bu kütüphanede yaşayacak

Afrin şehidinin ismi bu kütüphanede yaşayacak

Afrin şehidinin ismi bu kütüphanede yaşayacak

İHA