Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir protokol imzaladı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında kamu yararına ücretsiz olarak hükümlülerin çalıştırılması için "Denetimli...
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir protokol imzaladı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında kamu yararına ücretsiz olarak hükümlülerin çalıştırılması için "Denetimli Serbestlik İş Birliği" protokolü imzalanmıştır.

İmzalanan protokolle mahkemeler tarafından ilgi mevzuatlara göre verilen yükümlülüklerin kamu yararına ücretsiz olarak çalıştırılabilmesi için Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından imzalandı. Bu protokol Afyonkahisar Belediye başkanlığına bağlı tüm birimleri kapsadığı belirtildi. Protokolle hükümlülerin cezalarını infaz ederken aynı zamanda kurallara uyma becerileri, çalışma disiplini kazanmaları, başkalarının haklarına saygı göstermeleri, zaman planlamaları ve bir meslek edinerek kendi işlerini kurmaları veya bir iş edinmeleri, mesleki konumlarını iyileştirmeleri ve cezalarının infazından sonra topluma faydalı bir vatandaş olarak kazandırılmaları amaçlandığı ifade edildi.

İHA