Ağır yaralı astsubay şehit oldu

DİYARBAKIR'da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yaptığı sırada maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Astsubay Nejdet Aydoğdu şehit oldu.
Ağır yaralı astsubay şehit oldu

Diyarbakır'da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan Astsubay Nejdet Aydoğdu, maskeli 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Hava Üstçavuş Aydoğdu'ya kalleşçe arkadan yaklaşan hainler başına ateş ederek astsubayı ağır yaralayıp, kaçtı.

Acı haber gece yarısı geldi

 

Olay, Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi Körhat Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarında dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli Hv. Astsb. Üçvş. Nejdet Aydoğdu eşi ile birlikte pazarda alışveriş yaparken, arkadan yaklaşan ve yüzleri maske ile kapalı 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Teröristlerin başına silahla ateş açtığı Aydoğdu, ağır yaralanmıştı. Aydoğdu'nun şehit olduğu haberi gece yarısı geldi.

Hayata döndürülmüştü

 

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aydoğdu yoğun bakıma alındı. Önce şehit düştüğü haberi gelen Aydoğdu'nun daha sonra kalp masajıyla yaşama döndürüldüğü açıklandı. Üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Bu arada polis, teröristleri yakalamak için kapsamlı operasyon başlattı. Bölgeye çok sayıda Özel Harakat timi sevk edildi.