Ahlat esnafına ücretsiz hukuk danışmanlığı

Bitlis'in Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ile avukat Recep Aydın arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı esnaflara ücretsiz hukuk danışmanlığı...
Ahlat esnafına ücretsiz hukuk danışmanlığı

Bitlis'in Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ile avukat Recep Aydın arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı esnaflara ücretsiz hukuk danışmanlığı hizmeti verilecek.

Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker, seçim vaatleri içerisinde yer alan hukuk danışmanlığı hizmetini de faaliyete geçirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Her türlü güçlüklerle uğraşmak zorunda olan esnaflarımız var. Bizler esnaflarımızın yerine kendimizi koyarak onlar için neler yapabiliriz diye düşünmek zorundayız. Bu doğrultuda avukat Recep Aydın ile bu protokolü gerçekleştirdik. Esnaflarımız her türlü problemlerinde odadan aldıkları kayıt belgeleri ile avukat Recep Aydın'a müracaat etmeleri durumunda hukuk danışmanlık hizmetini ücretsiz alabilecekler. Esnaflarımız hukuksal sorunlarında çekinmeden avukat beye danışabilirler. İlçe esnafını rahatlatacak çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Avukat Recep Aydın ise, ESO Başkanı Mesut Şeker'in samimi yaklaşımından dolayı protokol imzaladıklarını ifade ederek, ilçe esnafına ise böyle bir hizmeti verecek olmaktan mutlu olacağını söyledi.

Ahlat esnafına ücretsiz hukuk danışmanlığı

Kaynak: