Ahmet Pekyatırmacı oyunu kullandı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.
Ahmet Pekyatırmacı oyunu kullandı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri için oyunu kullandı. Sabah erken saatlerde oyunu kullanmak için Rebii Karatekin Ortaokulu'na gelen Başkan Pektyatırmacı, 1203 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı ," Bugün söz de milletin kararda milletin. Tabi seçim sürecinde siyasetçilerimiz konuştular, anlatacaklarını anlattılar. Artık karar verme zamanı. Milletimizde demokrasi geleneğine uygun olarak geliyorlar ve oylarını veriyorlar. Biz Türkiye olarak büyük bir milletiz, Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerlkeziyle, Arabıyla, Sünnisiyle, Alevisiyle ve Şiisiyle biz bir bütünüz. Onun için bu demokrasi geleneğimizi, demokrasi kültürümüzü en iyi şekilde yaşatıyoruz. İnşallah seçimler Türkiye'miz, milletimiz, Konya'mız ve insanlık için hayırlar getirecek. Bu yeni dönemde ülkemiz çok daha güçlü bir şekilde hem bölgesinde, hem de dünyada küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek. Bütün halkımıza, bütün milletimize bu demokrasi şölenine katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Pekyatırmacı, oyunu kullandıktan sınıfları tek tek gezerek sandık kurulu görevlilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi, vatandaşlarla sohbet etti.