Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile görüştü! 'Artık kararını ver hocam'

Atiker Konyaspor’da başkan Ahmet Şan, cumartesi günü yapılan antrenmanı izledi. Başkan, çalışma sonrası ise teknik patron Aykut Kocaman ile görüştü
Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile görüştü! 'Artık kararını ver hocam'

Takımda kalıp-kalmayacağı yılan hikayesine dönen teknik patron Aykut Kocaman’ın vereceği karar merak ediliyor. Sezon sonunda Fenerbahçe ile anlaşacağı iddia edilen Kocaman’ın Konya defteri kapanacak mı? Spor camiasını uzunca süredir meşgul eden konunun açığa kavuşması için kulüp başkanı Ahmet Şan devreye girdi. Cumartesi günü Kayacık’ta yapılan antrenmanı ziyarete giden Ahmet Şan, teknik direktör Aykut Kocaman ile bir araya geldi. 

KUPA MAÇINDAN SONRA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
Hoca ile çalışma sonrası uzunca süre sohbet eden Şan’ın Kocaman’a ‘Artık kararını ver hocam. Biz de kulüp olarak önümüzü görmek istiyoruz’ dediği ileri sürüldü. Başkan’ın bu çıkışını haklı bulan Aykut Kocaman’ın ise kararını kamuoyuna önümüzdeki hafta oynanacak olan Türkiye Kupası’ndaki Sivasspor maçından sonra açıklayacağı iddia edildi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon hakkını kullanmayarak, takımdan ayrılması bekleniyor.