Ahmet Şan: Güzel günler bizleri bekliyor

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Rize deplasmanından puanla dönerek 20 puan barajını aşan Torku Konyaspor'un kalan maçları da en iyi sonuçla kapatarak ilk yarı hedeflenen 25 puana ulaşacağına inandığını söyledi.
Ahmet Şan: Güzel günler bizleri bekliyor

Açıklamasına 'Ç.Rizespor A.Ş. maçına en az bir puan için gelmiştik. Bu hedefe de ulaştık' sözleriyle başlayan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, takımın çok iyi bir mücadele sergilediğini belirtti.

Şan "Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ç.Rizespor A.Ş. yönetimine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir misafirperverlik sergilediler. Bu durumun tüm kulüplere örnek olması lazım. 20 puan barajını aştık. Daha önce Süper Lig'de ilk yarı sonunda 25 puan toplanmıştı. Tekrar bu 25 puanı toplayıp, egale ederek biraz daha bunun üzerine çıkabilirsek ilk yarı için bu sezonki hedefimize ulaşmış olacağız. Önümüzde yine zorlu maçlar var. İnşallah hem Ziraat Türkiye Kupası hem de ligdeki Antalyaspor maçlarında tüm taraftarlarımızı Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'muza bekliyoruz. Taraftarlarımız desteklerine devam etsinler. İnşallah çok güzel günler Konyaspor'umuzu bekliyor" şelinde görüş belirtti.