Ahmet Şan Konyaspor'a neden başkan olamaz!

Konyaspor'da mevcut yönetimin 20 Kasım'da Olağanüstü Genel Kurul yapacağını açıklamasının ardından yeşil beyazlılarda yeni başkanın kim olacağı merak edilmeye başlandı. Şehirde bir kesim eski başkan Ahmet Şan'ın tekrar başkan olmasını talep ederken, Konya siyaset ve iş dünyasının bu isme sıcak bakmadığı öğrenildi.
Ahmet Şan Konyaspor'a neden başkan olamaz!

Konyaspor'da yaşanan krizin ardından mevcut yönetim Karagümrük müsabakası sonrası yaptığı açıklamada 20 Kasım tarihinde kongreye gideceğini duyurdu. Bu açıklamayla birlikte mevcut Başkan Fatih Özgökçen'in görevi bırakacağı öğrenilirken farklı isimler de yeşil beyazlılar adına yazılmaya başlandı.

AHMET ŞAN İSMİ GÜNDEME GELDİ

Özellikle sosyal medyada bir kitle tarafından yoğun bir şekilde Ahmet Şan'ın tekrar başkan olması yönünde paylaşımlar yapılırken bir başka kitle tarafından da sebepleriyle birlikte Şan'ın takıma geri dönmemesi gerektiği vurgulanıyor.

EKONOMİK YAPISI MÜSAİT DEĞİL

Konyaspor'a yeni gelecek başkanın maddi olarak güçlü olması gerektiğini savunanlar Ahmet Şan'ın bunu karşılayamayacağını vurgularken, yeşil beyazlıların şu anda içinde bulunduğu mali sorunları çözebilecek durumda olmadığı konuşuluyor. Ahmet Şan'ın Konya Milletvekili ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e olan yakınlığına rağmen siyasetin Şan'ı tekrar Konyaspor'da görmek istemediği belirtiliyor.

FETÖ SORUŞTURMASI GEÇİRMİŞTİ

Konyaspor'da başkanlık yaptığı dönemde FETÖ soruşturması geçiren Ahmet Şan’ın, telefonunda Bylock kullandığı tespit edilerek hakkında soruşturma açılmıştı. Şan, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezasıyla istemiyle yargılandığı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında, daha sonra beraat etmişti.

Etiketler :