Ahmet Şan nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Süper Lig kulüp başkanı ile İstanbul'da yaptığı özel güvenlik toplantısına Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan katılmadı.
Ahmet Şan nerede?

Pazar günü İstanbul’da oynanması gereken ancak alınan ciddi bir istihbarat sebebiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının iptali sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Süper Lig’de yer alan 18 kulübün başkanlarıyla Huber Köşkü’nde toplantı yapacağı açıklanmıştı.

Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Aziz Yıldırım ve İlhan Cavcav dışında 15 kulübün başkanı katılırken Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan bu çok önem arzeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına katılmadı. Yıldırım ve Cavcav’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tavırlı oldukları için bu toplantıya katılmadığı spor medyasında tartışılırken, Şan’ın hangi gerekçeyle katılmadığı anlaşılamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teröre karşı birlik çağrısı için düzenlediği ve tüm kulüp başkanlarını dinleyip fikirlerini aldığı bu hayati toplantıya katılmayan Şan, Konya kamuoyunun tepkisini çekti.  Ahmet Şan, aynı gün akşam saatlerinde Torku Konyaspor'un yönetim kurulu toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına katılamayacak önemli bir mazereti olmadığını da göstermiş oldu. Başkan Ahmet Şan, Pazartesi günü sabah saatlerinde Kulüpler Birliği Vakfı’nın düzenlediği toplantıya da katılmadı. Toplantıda futbol ailesinin teröre karşı birlik çağrısı ve Süper Lig A.Ş işleyiş esasları konuşuldu.

ahmet-san-nerede-(1).jpg

ahmet-san-nerede-(2).jpg

GEÇ HABER EDİLMİŞ!

Yeşil beyazlı kulübün idarecilerinden aldığımız bilgiye göre Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantısına katılmamasına gerekçe olarak kendilerine geç haber edildiği belirtildi. Ancak, Pazar günü Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesinin ardından akşam 22.00 sularında  ajanslar, yaptıkları haberlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Süper Lig kulüp başkanlarını ağırlayacağı bilgisini vermişti. Bu bilgiyle Başkan Şan, gece, sabah ve öğlen uçakları dahil Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına çok rahat katılabilirdi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER