Ahmet Şan yetmez, Konyaspor'da yönetim de istifa etmeli!

FETÖ ile bağlantısı olduğu ve Bylock kullandığı ortaya çıkan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın istifasının ardından kamuoyu, Ahmet Şan’ın oluşturarak görev verdiği yöneticilerin de bir an önce istifa etmesini bekliyor
Ahmet Şan yetmez, Konyaspor'da yönetim de istifa etmeli!

Bylock kullandığı gerekçesiyle dijital materyallerine el konulan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunan Atiker Konyaspor başkanı Ahmet Şan, ülke gündemine yine bomba gibi düştü. Daha önce İzmir marşına yönelik yapığı yıpratıcı açıklamalarla Konya şehrinin adını lekeleyen Şan’ın bu kez de FETÖ ile bağlantısı ortaya çıktı. Bylock kullandığı gerekçesiyle ifade veren Şan’ın serbest bırakılması ülke genelinde tepkilere yol açtı.

YÖNETİCİLER DE İSTİFA ETMELİ!
Konyaspor başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Şan’ın istifası Konyalıları tatmin etmedi. Kamuoyu, Ahmet Şan’ın oluşturduğu ve görev verdiği yöneticilerin de istifa etmesini bekliyor. Kamuoyu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanan ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek Atiker Konyaspor’un daha ‘temiz’ bir yönetim kurulu üyeleriyle yola devam etmesi konusunda fikir birliğine vardı.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORLAR
Konyaspor’un kişilere bağlı olan bir yapı olmadığını ve istifa etme gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını aktaran Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz ise ‘2011 yılından bu yana çaba harcayarak geldik. Her zaman güçlü bir yönetimle bu başarıları sağladık. Kişilere bağlı kalmadık. Şuanda istifa gibi bir düşüncemiz yok. Güçlü bir yapımız var. Devam eden bir sezon var önümüzde. Takıma destek olmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullanarak istifa etmek istemediklerini söyledi.

KAYNAK: YENİ HABER