Ahmet Sorgun vatandaşlara müjdeyi verdi

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlara müjdeyi verdi
Ahmet Sorgun vatandaşlara müjdeyi verdi

KALFALAR HASANKÖY HEMZEMİN GECİDİ CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Konya Karaman Yüksek Hızlı Tren Projesi Çalışmalarında hat üzerindeki hemzemin geçitlerinin kapatılması nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılar gideriliyor.

 Alakova-Aybahçe hemzemin geçidinin açılmasının ardından şimdide Kalfalar Hasanköy hemzemin geçidi açılıyor.  Kalfalar Hasanköy hemzemin geçidindeki çalışmaları inceleyen ve burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,hizmetler yapılırken bazı sıkıntıların yaşanmasının normal olduğunu ancak bu sıkıntı ve mağduriyetlerin süresinin minimuma indirilmesinin asıl olduğunu söyledi.

Milletvekili Sorgun ”Konya- Karaman Yüksek Hızlı Tren Projesi  çok önemli  bir yatırım. Elbette bu kadar büyük ve önemli yatırımlar yapılırken hemzemin geçitler noktasında vatandaşlarımız mağdur oldu. Ancak bu süreçte mağdur olan vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış ve sabır için bölgedeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti’nin  çözüm odaklı siyaset anlayışını burada da hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Sorgun”  yapılan yatırım elbette büyük ve önemli bir proje. Ama her ne olursa olsun burada vatandaşlarımızın sıkıntısını en aza indirecek çalışmalar yaptık. Önce Ankara’da Devlet Demir yolları Genel Müdürümüz ve ilgili müdür yardımcılarıyla Ankara’da bir toplantı yaptık. Bir hafta sonra ilgili Genel müdür yardımcısı Konya’ya geldi. Burada Konya Büyükşehir belediyemizin İlgili Genel sekreter yardımcısı, daire başkanı ve Meram belediyemizin ilgili birim yetkililerini bir araya getirip çözüm yollarını aradık ve şükürler olsun önümüzdeki birkaç gün içinde Kalfalar-Hasanköy hemzemin geçidinin açılmasını kararlaştırdık. Çalışmalar son noktasına geldi. Burada hem Devlet Demir Yolları Genel Müdürümüz Ömer Yıldız, Müdür yardımcılarımız, Konya Büyükşehir belediyemiz ve Meram belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.