Ahmet Sorgun'dan Konya'ya teşekkür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Kılıçaslan Şehir Meydanı’ndaki tarihi buluşmaya şahitlik eden ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Ahmet Sorgun'dan Konya'ya teşekkür

Konya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Konya’ya ayrı bir sevgi duyduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Ahmet Sorgun  “Konya Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanımızda, Konya ve Konyalıları özlemişti. Muhteşem bir buluşma oldu. Yüzbinler Kılıçaslan Şehir Meydanına sığmadı.  Bu tarihi anın hazırlanmasında katkısı olan başta bütün Konyalı hemşerilerimiz olmak üzere Ak Parti İl Teşkilatımıza, bütün ilçe teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza ve teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum, Yine Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, bütün ilçe belediyelerimize, Sivil toplum kuruluşlarımıza basın mensubu arkadaşlarımıza ve basın kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın gelişi, programları ve gidişine kadar büyük titizlikle çalışan emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımızın Konya’yı gerek başbakanlığı döneminde gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde yakinen takip ettiğini ve Konya ya özel bir önem verdiğinin altını çizen Sorgun, açıklamasını şu cümlelerle noktaladı:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’ın Konya’ya ayrı bir sevgisi var, bunu her fırsatta kendisi de dile getirmişidir. 15 Temmuz’dan sonra Konya böyle arkamızda durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecektir diyen Cumhurbaşkanımız tarihi buluşmada da Konya’nın her an teyakkuz halinde olduğunu belirterek, Konya bir başka, elektrik kesiliyor, meydana koşuyor, su kesiliyor meydana koşuyor, diyerek Konya’yı özel bir ilgiyle takip ettiğini göstermiştir. Konyalı hem şehirlerimizde Cumhurbaşkanımızın her Konya’ya gelişinde meydana akın ederek ona olan sevgisini ve sadakatini göstermiştir. Cuma günü Konyalılar bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve arkasında dimdik durduklarını hem de gür bir sesle haykırmışlardır. Ben bu buluşmaya şahitlik eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum”