AIESEC ile işbirliği yeni meyveler veriyor

Çankaya Belediyesi, Uluslararası Ticari Bilimler ve Ekonomi Öğrencileri Birliği (AIESEC-Ankara) ile imzaladığı üç yıllık işbirliği protokolü kapsamında...
AIESEC ile işbirliği yeni meyveler veriyor

Çankaya Belediyesi, Uluslararası Ticari Bilimler ve Ekonomi Öğrencileri Birliği (AIESEC-Ankara) ile imzaladığı üç yıllık işbirliği protokolü kapsamında ikinci dönem stajyerlerini ağırlıyor.

Çankaya Belediyesi, Uluslararası Ticari Bilimler ve Ekonomi Öğrencileri Birliği (AIESEC ) kapsamında dünyanın dört yanından üniversite öğrencisi gençlerin Çankaya Belediyesi'nde staj yapmasına olanak sağlıyor. Protokol uyarınca, 3 farklı ülkeden 4 genç, bir ay süreyle Çankaya deneyimi yaşayacak.

Pilot programın başarısı üzerine projenin kapsamını genişletmeye karar vererek kış staj döneminde Endonezya, Gürcistan, Ürdün, Fas, Romanya ve Gana'dan gelen 7 gence ilgilendikleri alanlarda staj imkanı sunan Çankaya Belediyesi, yaz stajı döneminde Pakistan, Çin ve İngiltere'den gelen 4 genci bir ay süreyle ağırlayacak. Çankaya Belediyesi'ndeki ilk günlerinde Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner'le görüşen ve staj dönemleri hakkında bilgi alan gençlere AIESEC Ankara Başkanı Tilbe Sena Özırmak da eşlik etti.

Kaynak: