Aile dizisi final bölümünde ne oldu?

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Aile dizisi başrol olarak Kıvanç ve Seranayı yapacaklarını duyurdular. Bunun üzerine dizi çıkmadan fazlasıyla konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada Kıvanç ve Seranay’ın ne kadar yakışacaklarına dair bir sürü şeyler paylaşıldı.
Aile dizisi final bölümünde ne oldu?

Dizi yayın hayatına 7 Mart 2023’te başladı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Necat İşler, Canan Ergüler, Yüsra Geyik, Selin Şekerci gibi usta oyuncuların olduğu dizi final yapma kararı aldı.

4ddc6206-c0cb-4ded-a722-b907f83af78a.jpg

Peki sevilen dizi neden final oluyor?

Salı günlerini vazgeçilmez dizisi olan ve hemen hemen her sahnesi gündem olan Aile dizisi 30 Ocak’ta final yaptı. Final tarihi duyurulduktan sonra dizinin hayranları neden final veriyor şeklinde tepkiler verdiler. Dizi son zamanlarda reyting yarışında istediği sonuçları elde edemedi. Ayrıca dizinin izleyici yorumlarına göre ise senaryo fazla monotonlaştı ve tıkandı.

86c5666d-6f3f-4748-b7fe-81b5a7b4c1ab.jpg

Peki final bölümünde ne oldu?

Düğün çıkışı uğradıkları saldırıdan sonra başta Aslan olmak üzere tüm Soykanlar büyük biracıyla sınanır. Aslan, Ferman’ı bulmak için harekete geçerken; Hülya ise ailesine yaşatılanların bedelini Kıymet’e de ödetmek ister. Bu uğurda ona yol gösteren kişi ise Devin olacaktır. Diğer taraftan Devin’in hamileliğinde riskli bir dönem başlar. Artık Devin ve bebeği için hayatı bir tehlike söz konusudur.

2fc55b07-1483-46bb-87e4-e33adb84a370.jpg

Geçen zamanla birlikte bu riskli gebeliğin semptomları da kendini hissettirmeye başlar. Acaba Devin, evladını sağlıkla dünyaya getirebilecek midir? Hamilelik sürecinin ilerlemesiyle Devin ve bebeği için hayati risk de gittikçe artar. Bugünlerde Devin, evladının annesiz büyüme ihtimaliyle yüzleşirken; herkesten sır gibi sakladığı bir hazırlık içerisine girer. Aslan ise yine böyle bir günde Devin’e ulaşamayınca soluğu yanında alır. Ancak hiç beklemediği bir şeyle karşılaşacaktır. Acaba Devin’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir? Tüm aile hayırlı bir iş için bir araya toplanır. O gece yaşanacak büyük bir sürpriz Aslan ve Devin’i en büyük mücadelelerine götürecektir.

Etiketler :