Ak Gençlik’ten “İftara 5 kala” iftariyelik ikramı

Ak Gençlik’ten “İftara 5 kala” iftariyelik ikramı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etti. 


İl Gençlik Kolları, hayata geçirdiği “İftara 5 Kala” sloganı ile yapılan çalışmalarla şehrin önemli caddelerindeki trafik ışıklarında seyir halinde araçlarında iftara yetişmeye çalışan ve iftarını sokakta açmak zorunda kalan vatandaşlara iftarlık olarak su ve hurma ikram ediyor.
Yapılan ikramlar vatandaştan büyük takdir görürken çalışmalara katılan ve projeyi değerlendiren AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Bu güzel ayda paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Konya’da da Ramazan, başka bir anlamlıdır. Konya, bir ve beraber olmaktır. ‘İftara 5 Kala’ projemizle bu birliği beraberlik ve kardeşliğin getirdiği paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla bir şekilde iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza hurma ve su ikram ediyoruz. İftarlarını açmalarına vesile olduğumuz her vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Bu vesileyle tüm Konyalı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Tüm mazlum milletlerle birlikte Ramazan Bayramı’na kavuşturmayı Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.