AK Parti Beyşehir İlçe Belediye Başkan Adayı tanıtıldı

AK Parti Beyşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, tanıtıldı.
AK Parti Beyşehir İlçe Belediye Başkan Adayı tanıtıldı

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Belediye Düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında, AK Parti tarafından Beyşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Murat Özaltun'un sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

Başörtüsüyle TBMM'ye girerek, kendilerine, "bu defa tarihe karıştınız" denilmeye başlandığını belirten Samancı, hiç kimsenin inancı gereği örtünmesinden dolayı yargılanmadan, aşağılanmadan, herkes neyi hak ediyorsa, nereye oturması gerekiyorsa o koltuğu hak edip oturacağını ifade etti.

Kendilerinin böyle bir misyonu gerçekleştirdiğini dile getiren Samancı, "İnşallah adayımız Murat beyden de kim ne derse desin, bundan sonra Beyşehir'de iz bırakacak hizmetleri bekliyoruz inşallah" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış da iki aylık yerel seçim maratonunu AK Parti olarak başlattıklarını, bu maratonun Türkiye'nin en önemli süreci olacağını belirtti.

Bugün millete hizmetin önünü kesmek isteyenlerin, AK Parti kaşısında tekrar bir araya geldiğini aktaran Akış, "30 Mart günü sıradan bir yerel seçim tarihi değildir. 30 Mart, aynı zamanda ülkenin kaderine de yön verecek tarihtir. Bugün belki sokakta eli silahlı askerler görmüyorsunuz, bugün belki sokağa çıkma yasağı yok. Ama bugün yaşadıklarımız, 27 Mayıs'tan, 12 Eylül'den 28 Şubat'tan farklı değildir" diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise bugüne kadar yapılamayan yatırımların, Konya Büyükşehir Belediyesinin gücü ve imkanlarıyla Beyşehir'de de gerçekleştirileceğini söyledi.

Beyşehir'in çekim merkezi olacağını vurgulayan Akyürek, Konya'nın denizinin artık Beyşehir Gölü olacağını, bölgede yapacakları yatırımlarla hem tarihi dokunun ortaya çıkarılmasını, hem de gölün daha fazla halkın hizmetine sunulması sağlayacaklarını ifade etti.

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun da Beyşehir'in gurur kaynağı olacak bir belediye başkanı olmak istediğini, belediye başkanı, milletvekilleri ve teşkilatla el ele vererek, Beyşehir'i marka şehir haline getireceğinin altını çizdi.

Toplantıya, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı Nafiz Huğlu, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.