AK Parti binası önünde intihar girişimi

İzmir Bayraklı ilçesindeki AK Parti İl Binası önüne geldiği minibüsün içinde çenesine tüfek dayayan Ferdi S., canına kıymak istedi.
AK Parti binası önünde intihar girişimi

Ferdi S.'nin, Karşıyaka'da 25 bin liraya işletmesini satın aldığı kafeyi, miras paylaşımı yapılmadığı için devir işlemlerini gerçekleştiremediği ve bu nedenle bunalıma girdiği öğrenildi. AK Parti İl Başkanı ile görüşmek isteyen Ferdi S.'yi polis ekipleri ikna ederekintihardan vazgeçirdi.

Olay, bugün saat saat 11.00 sıralarında, Adalet Mahallesinde bulunan AK Parti il binası önünde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Ferdi S., siyah bir minibüsle AK Parti İl binası önüne gelip, minibüsün arka kısmına geçerek tüfeği alıp çenesine dayadı. Ferdi S., ''Adalet istiyorum, hakkımı arıyorum. İl başkanı ile görüşmek istiyorum" diyerek kendini öldüreceğini söyledi. AK Parti İl binasını koruyan polisler ile takviye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Müzakereci polis ile yarım saat süren görüşme sonrası ikna olan Ferdi S. tüfeği polise verip teslim oldu. Polis ekipleri, Ferdi S.'nin ifadesini almak için emniyete götürdü.

Erzurum'dan gelen Ferdi S.'nin, 25 bin lira vererek Karşıyaka'dan işletmesini aldığı bir kafeyi, miras paylaşımıyla ilgili davanın sürmesinden dolayı bir türlü işletemediği öğrenildi. Ferdi S.'nin defalarca savcılığa ve polise müracaat ettiğini ancak bir türlü sonuca ulaşamadığını ileri sürüldü.