AK Parti Gençlik Kolları Cerablus'ta Suriyelilerle buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ecertaş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ mensuplarından temizlenen Cerablus'ta Suriyelilerle buluştu.
AK Parti Gençlik Kolları Cerablus'ta Suriyelilerle buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ mensuplarından temizlenen Cerablus'ta Suriyelilerle buluştu.

Beraberindeki heyetle Karkamış Gümrük Kapısı'ndan geçerek Cerablus'a ulaşan Ecertaş, yanında getirdiği oyuncakları çocuklara dağıttı, bin 500 aileye de yardım kolisi ulaştırdı. Ecertaş, ayrıca içerisinde makarna, pirinç ve un gibi malzemelerinin bulunduğu 20 bin kuru gıda kolisini de bölge halkına dağıttı.

Ecertaş, sohbet ettiği Cerablus halkına "Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdik" diye seslendi.

Cerablus’un özgürlüğüne kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ecertaş, Cerablus halkının yanında olduklarını vurguladı.

Ecertaş, Türkiye’nin bölge halkına yardım el uzatmayı sürdüreceğini belirterek Türkiye'nin mazlumun yanında zalimin ise karşısında durmaya da devam edeceğini kaydetti.

Daha sonra Karkamış ilçesine dönerek Köprübatı Hudut Karakolu'nu ziyaret eden Ecertaş, buradaki Mehmetçiğe baklava ikram edip sohbet etti.