AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Kocatepe'de, Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de ve 15 Temmuz'da olduğu...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Kocatepe'de, Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de ve 15 Temmuz'da olduğu gibi ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken, demokrasi ve özgürlüğünü gasp etmeye çalışanlara karşı göğsümüzü siper etmeye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaya'nın yayımladığı mesaj şöyle:

"Anadolu toprakları, dünyada örneği görülmemiş sayısız cesaret ve kahramanlık örneğine sahne olmuş, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin destansı mücadelesiyle bizlere vatan kılınmıştır. Şehitlik ve gazilik makamları, milletimizin ilelebet payidar kalması için verilen bu mücadelenin, vatan ve bayrak sevdasının en büyük simgesi olmuştur. Milletimiz; vatanına, milli ve manevi değerlerine yapılan hiçbir saldırıyı kabul etmemiş, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışıyla mücadele etmekten asla kaçınmamıştır. Şehit ve gazi kanıyla sulanmış Anadolu'nun her bir karış toprağına huzurla, güvenle basabiliyorsak bunu isimsiz kahramanlarımıza borçlu olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Şehadete yürümeyi, gazi olmayı büyük onur kaynağı sayan bizler, onların hatıralarına, emanetlerine sonsuza dek sahip çıkmayı kendimize ilke edindik. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Kocatepe'de, Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de ve 15 Temmuz'da olduğu gibi ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken, demokrasi ve özgürlüğünü gasp etmeye çalışanlara karşı göğsümüzü siper etmeye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti olarak kahramanlarımızın daima yanında olduğumuzu ve olacağımızı ifade ediyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Vefanın, azmin, cesaretin timsali olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum."

İHA