AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

"İyi eğitilmişseniz siyaseti de iyi bilirsiniz, ekonomi alanında da daha başarılı olursunuz ve iyi eğitim aldığınızda öz güveniniz olur"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İyi eğitilmişseniz siyaseti de iyi bilirsiniz, ekonomi alanında da daha başarılı olursunuz ve iyi eğitim aldığınızda öz güveniniz olur." dedi.

Yılmaz, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Öğretmenevi'nde düzenlenen partisinin Karlıova Kadın Kolları Kongresinde, ilçeye yaptıkları hizmetleri anlattı.

Eğitimin çok önemli olduğunu, bu nedenle kız çocuklarının eğitimine ağırlık verilmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, ilçede kız öğrencilerine yönelik yurt yapıldığını söyledi.

"İyi eğitilmişseniz siyaseti de iyi bilirsiniz, ekonomi alanında da daha başarılı olursunuz ve iyi eğitim aldığınızda öz güveniniz olur. Kendinizi daha rahat ifade edersiniz. İyi eğitim işin temelidir. Sadece eğitimle de kalmamak lazım, istihdam konusunda da kadınları ayrıcalıklı olarak desteklemeliyiz." diyen Yılmaz, birçok alanda kadınlara yönelik çalışmaları olduğunu belirtti.

Toplumun yarısının erkek yarısının da kadın olduğunu dile getiren Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir kuş tek kanatla uçamaz, diğer kanadı da olması lazım. Bir kanadı erkek diğer kanadı ise kadınlardır. Bu ikisi güçlerini birleştirdiğinde onun önünde kimse duramaz. Bundan sonra Karlıova'da çift kanatlı olarak uçacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız da kadınların daha çok güç kazanması ve daha aktif hale gelmesi için her zaman gayret etmiştir. Cumhurbaşkanımıza bu büyük desteklerinden dolayı kadınlarımız adına teşekkür ediyorum. Yeni kadın kolları başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum."

Daha sonra tek liste halinde gidilen ve geçerli oyların tamamını alan Senem Olgun yeniden AK Parti Karlıova İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.


Kaynak: