Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

AK PARTİ GENEL MERKEZİNE ÇAĞRIMIZDIR…

AK PARTİ GENEL MERKEZİNE ÇAĞRIMIZDIR…

OYUNA GELME ;KOALİSYONA HAYIR DE !......

Seçimler sonuçlandı ..

Ufukta yine Koalisyon göründü..

Maalesef 7 Haziran seçimlerin de Millet elinin ayarını iyi ayarlayamamış..

Şefkat tokadı vurayım derken Osmanlı tokadını indirdi..

Koalisyon senaryoları için düğmeye basıldı..

Ak Parti  içerisinde bir kısım kanat gerek yönetici düzeyin de ve gerekse büyük bir seçmen kitlesi Ak Partinin değil koalisyon arayışını ,koalisyona dair tüm görüşmelere  kapılarını kapatması gerektiğini düşünüyor..

Şahsım olarak da aynı fikirdeyim..

Fakat Koalisyoncu kanat ise ülke de yapımı devam eden veya proje aşaması tamamlanmış uygulama aşamasına geçecek projelerin tamamlanması adına Koalisyon arayışlarının içerisin de olmaları gerektiğini düşünmektedir..

Bu görüşte yabana atılmamalıdır lakin Sayın Cumhurbaşkanının hükümeti kurma noktasın da ki vazifelendirmesi durumun da Sayın Davutoğlu tarafından bu teklif iade edilmeli ve seçimlere A k Parti karşıtlığı üzerinden oluşturulan bir cephe ile giren CHP/MHP /HDP nin hükümet kurup kuramayacakları beklenilmelidir.

Yani Muhalefet partilerini Ak Parti er meydanına davet etmeli ve boylarını millet görmelidir.

Ola ki bu partiler 3 ‘ü bir arada ya da dışarıdan destekli bir azınlık hükümeti oluşturdular akabinde seçim kampanya dönemin de Millete vaat ettiklerini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceklerini aziz millet test etmelidir..

Mevcut muhalefet daha dün Ak Parti gitsin de yırtınıp dururken şimdi de Koalisyondan kaçmak için olur olmaz bahaneler üretiyorlar ve kırmızı çizgilerden bahsediyorlar..

Yesinler sizin kırmızı çizgilerinizi..

Biz sizin o kırmızı çizgiden neyi kastettiğinizi biliyoruz..

Ak Hareketin tek ve tartışmasız lideri sayın Cumhurbaşkanımızı ve 13 yıl bu ülkeye hizmet etmiş ve dev projeleri hayata geçirmiş ,Milli geliri 4 /5 katına çıkarmış millet ve ümmet aşığını Beş Tepeye hapsetmekse o kırmızı çizgileriniz zaten sizinle kurulacak olan o koalisyon da ülke sorunlarını çözecek sürdürülebilir bir koalisyon olmayacağı açıktır…

Sözün özü Ak Parti kendisini var eden ve bugünlere getiren Liderine karşı KOALİSYON eli ile yapılacak stratejik hapis metoduna karşı son derece temkinli ve dikkatli olmalıdır..

SON SÖZÜM  ;

DAVALARIN BİRDEN FAZLA LİDERLERİ OLMAZ..HER DAVANIN TEK BİR LİDERİ VARDIR..BU DA BÖYLE BİLİNE..

SELAM VE DUA…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR