Ak Parti Grup Toplantısı'nda dikkat çeken kare

Bugün gerçekleşen Ak Parti Grup Toplantısı'nda Karatay İlçe Teşkilatı tarafından Ankara'ya götürülen minik askerler dikkat çekti.
Ak Parti Grup Toplantısı'nda dikkat çeken kare

AK Parti Karatay ilçe Başkanı Mehmet Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı tarafından AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na götürülen askeri kamuflaj giyen çocuklar, sloganlar atarak Erdoğan'a destek verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında çocuklar dikkat çekti. Konuşma sonrasında Erdoğan çocukları yanına davet ederek sohbet etti.

Ak Parti Konya Milletvekilleri ve Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç'in de aralarında bulunduğu heyet, konuşma sonrası Erdoğan'ın yanına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlçe Başkanı Mehmet Genç ve kamuflaj giyen çocuklarla sohbet etti. Sonrasında ise çocuklara hediye vererek, askeri kamuflaj giymiş çocuklar ile kürsüde fotoğraf çektirdi.

1-678.jpg

2-858.jpg

3-477.jpg

img-20180220-wa0028.jpg

dwfek0_xcaeqcjx.jpg

Kaynak: Seyfullah Koyuncu / Yeni haber