AK Parti heyeti Meram’da referandum çalışmaları

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında, AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal ve beraberindeki parti mensupları Meram Sanayi esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.
AK Parti heyeti Meram’da referandum çalışmaları

Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve partililer Meram Sanayi esnafını ziyaret ederek referandum için destek istedi.

Konya'nın en yüksek desteği vereceğini söyleyen Ömer Ünal, "Bu süreç ülkemizin geleceği açısından son derece önemli. Biz gerek milletvekili gerek teşkilatın her kademesinde görev yapan kadın kolları ve gençlik kolları dahil Konya'mızda özellikle girmedik sokak, girmedik ev bırakmayacağız, sıkmadık el bırakmayacağız. Gece demeden, gündüz demeden sabahın erken saatlerinde başlayıp, gecenin geç saatlerine kadar bu çalışmaları devam ettirdik ve ettireceğiz. İnşallah 16 Nisan'da referandum günü keşke diyeceğimiz bir şeyi yaşamak istemiyoruz. En yüksek oranda Konya'dan halk oylamasında "evet" oyu desteğini vermek istiyoruz. Konya geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine inşallah 16 Nisan halk oylaması seçiminde de ilk sırada yer alacak. Gerek 1 Kasım seçimlerinde o başarının üzerine koyarak, arzumuz, temennimiz iller sıralamasında da ilk sırada yer alması. Geçen Kasım'da büyükşehirlerde birinci sıradaydı. Şimdi bunun da üstüne çıkarak iller sıralamasında 1. sırada yer almasını arzuluyoruz" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise "Türkiye Cumhuriyeti devleti demokratik bir devlet olarak inşallah en büyük demokrasi sınavını 16 Nisan'da verecek. Türkiye Cumhuriyeti devletinin demokrasisi daha da güçlenerek 2023 hedeflerine, gençlerimize daha demokratik, daha yaşanabilir bir ülke azmiyle teşkilatlarımızla, vekillerimizle sahada tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür da, referandumun önemini anlattığı vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti heyeti Meram’da referandum çalışmaları

AK Parti heyeti Meram’da referandum çalışmaları

AK Parti heyeti Meram’da referandum çalışmaları