AK Parti İl Teşkilatı, İl Kurucular Kurulu ile bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, 1 Kasım Seçimleri’nin ardından çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti İl Teşkilatı, İl Kurucular Kurulu ile bir araya geldi

Her hafta Pazartesi akşamları düzenlenen toplantılarla toplumun çeşitli kesimleri ile bir araya gelen İl Teşkilatı, bu hafta AK Parti Konya İl Kurucular Kurulu ile bir araya geldi. 

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Konya’nın ve parti faaliyetlerinin konuşulduğu programa AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Muhammet Uğur Kaleli ve Ziya Altunyaldız; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Danışmanı Kerim Özkul, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri ile önceki dönem İl Başkanları ve İl Kurucular Kurulu Üyeleri katıldı.

“BU MEMLEKET VE BU DAVA SİZLERE MİNNETTAR”
Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti’nin 2001’den bu yana görev alan dava neferlerinin büyük gayretleri ile bugünlere kadar geldiğinin altını çizdi. Başkan Arat, “Siz bu davanın temellerini Konya’da attınız, en büyük cefayı çektiniz. O günlerde ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy gezdiniz davamızı, geleceğimizi anlattınız. O günlerde bugünkü gibi imkanlar yoktu. Ama sizler bunu asla bahane etmediniz ve canla başla çalıştınız. İşte o günler sayesindedir ki bugün yüzde 50 oy almış bir partinin mensubuyuz ve Başbakanla temsil edilen bir şehiriz” dedi.

“BİRLİKTE KONYA’YIZ”
Teşkilatlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partiyi kuran, bugünlere getiren kadroların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini kaydeden AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi: “Sizlerin eleştirilerine, tavsiyelerine, bilgi ve birikimlerinize çok ihtiyacımız var. Bu önümüzdeki 4 yılı bu şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Özellikle de Aralık, Ocak, Şubat ve Mart aylarında toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Bugün 12’inci toplantımızı yapıyoruz. Her alanda bize ışık tutacak, ümmete ve millete güç veren her şeye hazırız. Çünkü biz birlikte Konya’yız. Yaptığımız bu toplantıları ve konuşulan her şeyi de birer rapor haline getirerek Sayın Başbakanımıza sunacağız.”

AK Parti’nin Konya’daki ilk İl Başkanı ve 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı ve AK Parti Konya Eski İl Başkanlarından Ali Sürücü ise konuşmalarına düzenlenen toplantı için İl Başkanı Musa Arat ve yönetimine teşekkür ederek başladılar. AK Parti’nin çok zor şartlarda ve büyük mücadeleler sonrasında kurulduğunu ve bugünlere geldiğini kaydeden Hasan Angı ve Ali Sürücü, partinin, Konya’nın ve ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesi adına üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydettiler.