AK Parti İstanbul İl Teşkilatından Diyarbakır'a kurban yardımı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından, hayırseverler ve iş adamlarından toplanan kurbanlık yardımları, Diyarbakır'daki terör mağdurları, Suriyeli ihtiyaç sahipleri ve yoksul ailelere dağıtıldı.
AK Parti İstanbul İl Teşkilatından Diyarbakır'a kurban yardımı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından, hayırseverler ve iş adamlarından toplanan kurbanlık yardımları, Diyarbakır'daki terör mağdurları, Suriyeli ihtiyaç sahipleri ve yoksul ailelere dağıtıldı.

Kurbanlıkların kesimi, Et ve Süt Ürünleri Kurumunda salavatlar ve tekbirler eşliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç, kesimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "İstanbul'dan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularını getirdiğini" söyledi.

''Terörün son bulduğu bir Diyarbakır duasında bulunmak istiyorum''

Terör saldırıları boyunca her zaman Diyarbakır halkının yanında olduklarını belirten Öztunç, "Diyarbakır ile olan kardeşliğimiz iki parti teşkilatının kardeşliği değil, iki şehrin de kardeşliği aynı zamanda. Terör saldırıları döneminde bütün il teşkilatımız ve milletvekillerimizle birlikte Sur'a gelmiştik. İftarımızı Sur'da bulunan Ulu Cami'nin önünde açmıştık." dedi. 

Hayırseverlerin bağışladığı 100 yakın büyükbaş hayvanın kesildiğini ifade eden Öztunç, "Tüm halkımızın öncelikle içine girdiği bu sıkıntılı günlerden kurtulması için Allah'tan yardım diliyoruz. Diyarbakır'ın tüm ilçelerine, fakir ve mağdurlara ulaştırmak üzere böyle bir adım attık. İnşallah acıların ve terörün son bulduğu bir Diyarbakır duasında bulunmak istiyorum." diye konuştu.

Kurbanlıkların etleri, terör mağduru ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.