AK Parti Konya İl Başkanı Angı, Beyşehir'de

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesini ziyaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki partililer, ilçe belediyesi önünde mehteran takımının...
AK Parti Konya İl Başkanı Angı, Beyşehir'de

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesini ziyaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki partililer, ilçe belediyesi önünde mehteran takımının gösterileri ile karşılandı.

Angı ve beraberindekileri Belediye Başkanı Murat Özaltun makamında misafir etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'un da eşlik ettiği ziyarette, Özaltun Angı'ya ilçede yürütülen belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özaltun, ziyaretinin sonunda Angı'ya günün anısına ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan bir porselen tabak hediye etti.

Angı, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla biraraya gelen Angı, burada yaptığı konuşmada, bir süre önce Beyşehir’de gerçekleştirilen kongrenin ardından hem tebrik ziyareti, hem de yeni dönemin istişaresini yapmak üzere ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Angı, "İşin açığı Beyşehir’de rahatız, tecrübeli bir kardeşimiz nöbete devam ediyor, yönetiminde yenilenmeler oldu. Beyşehirimiz, beklenen hizmetlerin pek çoğuna kavuştu. Yeter mi, hayır; yeterli olsa bize gerek yoktu. Yeni bir dönemi daha birlikte yürütmek zorundayız. Onun için nöbet tekrar döndü bize geldi." diye konuştu.

Kaynak: