AK Parti Konya Kadın Kollarında istişare toplantısı

AK Parti Konya Kadın Kolları, Hadim'de AK Parti Hadim Kadın Kolları ile istişare toplantısı yaptı.
AK Parti Konya Kadın Kollarında istişare toplantısı

AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hadim teşkilatını ziyaret ederek, teşkilat çalışmaları hakkında İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Hadimioğlu’ndan bilgi aldı.

Poçanoğlu toplantı öncesi yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişiminde milletin verdiği mücadelenin önemine dikkat çekti.

Yaşanan FETÖ terörünün üstesinden gelinmesinde kadınlar olarak hep birlikte çaba gösterdiklerini ve vatana sahip çıktıklarını belirten Poçanoğlu, şunları kaydetti:

"Milletimiz, 15 Temmuz’dan sonra 27 gün boyunca meydanları boş bırakmayarak Cumhurbaşkanımıza ve vatanımıza sahip çıktığını gösterdi. Bu hain girişim bizleri birbirimize kenetledi ve siyasi görüşleri farklı olan insanların istiklal ve istikbali için bir araya gelebileceğini tüm dünyaya ilan etti. 81 ilin tamamında tutulan nöbetler, dosta güven düşmana korku verdi. Ancak, tehlikenin henüz geçmediğini, rehavete kapılmayacağımızı da unutmayacağız. Kadın kolları olarak sorumluluk bilinci ile daha refah bir Türkiye için, eşitlik için, adalet için, huzur için yılmadan, yorulmadan aydınlık yarınlar için gayretle çalışacağız. Davamıza daha sıkı sarılıp Cumhurbaşkanımızı asla yalnız bırakmayacağız."

Kaynak: