AK Parti Konya takip heyeti oluşturuldu

AK Parti Konya takip heyeti oluşturuldu

15 Temmuz’da millet iradesine karşı yapılmak istenen darbe girişiminin hemen ardından Konya, tek yürek oldu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrıları ile meydanlara akın etti ve o günden bu yana demokrasi nöbetlerine ara vermeden devam ediyor. Öte yandan AK Parti Konya İl Başkanlığı da bünyesinde kurduğu “Takip Heyeti” ile süreç her yönü ile titizlikle ele alınıyor ve heyetin aldığı kararlar sonuca bağlanıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin olduğu andan itibaren teyakkuza geçti. İl Teşkilatı, tüm birimleriyle hiç zaman kaybetmeden millet iradesine karşı yapılan hainliğe karşı harekete geçti.

İl Teşkilatı bünyesinde “Takip Heyeti” oluşturuldu

15 Temmuz gecesinden bu yana her akşam on binlerce Konyalı vatandaşla meydanlarda demokrasi nöbetine büyük katkı ve destek veren AK Parti İl Teşkilatı, AK Parti İl Başkanı Musa Arat’ın talimatı ile de bir “Takip Heyeti” oluşturdu…

Takip Heyeti, 15 Temmuz öncesinde Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün(FETÖ) bertaraf edilmesi, örgüte bağlı üniversite, okul ve kuruluşların kayyıma devredilmesi ile ilgili çalışmaların en sağlıklı bilgi akışını sağlamak ve yapılan çalışmaların takibi ile faaliyetlerin sonuçlanması adına hareket ediyor…

Takip Heyeti…

Çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden söz konusu heyette AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Hacı Ahmet Özdemir ve Ömer Ünal, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Levent Babacan ile Hasan Ekici ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ali Selvi, Gürsoy Bilgin ve Yahya Ak bulunuyor.