Ak parti Medine usulu iftarda bir araya geldi

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Medine Usulü iftarların üçüncüsü; yapımı Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve değişik mimarisi ile dikkat çeken Çelebi Cami’de gerçekleştirildi.
Ak parti Medine usulu iftarda bir araya geldi

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Medine Usulü iftarların üçüncüsü; yapımı Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve değişik mimarisi ile dikkat çeken Çelebi Cami’de gerçekleştirildi. Çelebi Caminin içerisinde kurulan mütevazi sofralarda gerçekleşen iftara çok sayıda AK Parti teşkilatı mensubu katıldı.

1-984.jpg

       İftarın ardından Çelebi Cami’nin yanında yer alan Karatay Belediyesi Çelebi Emekli Konağında gerçekleşen toplantıya, 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, teşkilat üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru konuşmasında 24 Haziran Seçimlerine 1 aylık kısa bir süre kaldığına dikkat çekti. Koru ”Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu teşkilatlanma sisteminde Gençlik Kollarına düşen görevleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışacağız. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde 31 ilçemizde stantlarımızı oluşturduk ve her zaman seçime hazır olduğumuzu gösterdik. Bu süreçte sahadaki çalışmalar çok büyük önem taşıyor. “dedi.

 

    AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç seçimlerde Gençlik ve Kadın Kollarının önemine değindi. Karatay’dan beklentinin çok büyük olduğuna dikkat çeken Genç; yoğun bir çalışmayla Karatay’ın zirvedeki yerini daha da yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

2-20180523150753.jpg

 

       Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında bütün seçimlerin çok büyük önem taşıdığını fakat; 24 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha da büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Hançerli, seçim çalışmalarının başarıya ulaşmasında Gençlik ve Kadın Kollarına çok büyük görevler düştüğünü belirtti. “Nerede seçmen varsa biz orada olacağız” diyen Başkan Hançerli; bir cumartesi gününde Karatay Şehir Parkında 7500 ziyaretçinin geldiğini vurguladı. Başkan Hançerli “Vekil adaylarımız, Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatlarımız nerede seçmen varsa orada olacaklar.” dedi.

       27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Özboyacı ise AK Parti Milletvekili aday listelerine giren 600 kişilik aday arasında gençlerin kendilerine büyük bir yer bulduğunu belirtti. Özboyacı “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem ve duyduğu güvene layık olabilmek için çok çalışmalıyız.”dedi.

       26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz adına çok büyük önem taşıdığını belirtti. Ağralı “ Gezi olayları, 6-7 Ekim ve 15 Temmuz İhanet Gecesi ile süren süreç devam etmektedir. Ülkemizi hem içerde hem de dışarda ekonomik olarak sıkıntıya sokmak için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bütün bu zorluklar karşısında basiretli ve cesur bir lidere sahip olduğumuz için şanslıyız. Genç arkadaşlara seçim sürecinde çok iş düşüyor.”dedi.

  3-853.jpg

       Konuşmaların ardından Mahalle Temsilcilerine atama belgeleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubu takdim edildi.