AK Parti Meram mahalle toplantılarına devam ediyor

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı bu hafta Beybes, Çandır, Kirazlı, Hacışaban, Harmancık, Kozağaç, Karahüyük, Selver, Hatıp ve Osmangazi mahalle yönetimleri ile bir araya geldi.
AK Parti Meram mahalle toplantılarına devam ediyor

Toplantıya; Meram İlçe Başkanı Sayın Abdulkadir Özöğür ve yönetim kurulu üyeleri, Meram İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, Meram İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Seçim zamanında yapılan hizmetlerinden ötürü mahalle başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ile söze başlayan Özöğür, seçimlerin olmadığı dönemlerde de teşkilat ve mahalle başkanlarının içiçe olacağını, belediye ile birlikte sorunları çözmeye çalışacaklarını ifade etti.

Mahalle başkanlarının, parti yapısında temel taşları olduklarını belirten Özöğür, güçlü mahalle başkanları ile güçlü ilçe başkanı, güçlü il başkanı ve güçlü genel başkanımız olur dedi.

Ak partinin kurulduğu günden beri birçok badireler atlattığına değinen başkan, yıllarca birçok operasyon yapıldı ama bizi yıldıramayacaklar, Çanakkale ruhumuzu öldüremeyecekler dedi.

Toplantıya katılan mahalle başkanlarının mahalleleri ile ilgili istek ve görüşleri alınan toplantı karşılıklı iyi temenniler ile son buldu.