AK Parti Meram’da bayram sonrası ilk mahalleler toplantısı

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı; Alavardı, Dede Korkut, Süleyman Şah, Yaka ve Yunus Emre mahalle yönetimleriyle bir araya geldi.
AK Parti Meram’da bayram sonrası ilk mahalleler toplantısı

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı; Alavardı, Dede Korkut, Süleyman Şah, Yaka ve Yunus Emre mahalle yönetimleriyle bir araya geldi. Toplantıya; Meram İlçe Başkanı Sayın Abdulkadir ÖZÖĞÜR ve yönetim kurulu üyeleri, Meram kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, Meram gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan ÖZÖĞÜR, birlik ve beraberlik adına görevlerin alınmadığını aksine verildiğini ve bu bağlamda hepimize ülkemiz adına büyük bir sorumluluk aldığımızı ifade etti.

                Ülkemizde; 15 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananları, geleceğimiz olan çocuklarımıza anlatabilmemiz adına bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza daha çok ihtiyacımız var. İhanet eden örgütlere tekrar yeniden fırsat vermemeliyiz. Yapılan ihanetlerin asla unutulmaması için hep birlikte mücadeleye devam etmeliyiz.

                Sözlerine devam eden Özöğür; mahalle başkanlarımızın, mahallelerimizin istekleri noktasında mahalle muhtarlarımız ile birlikte hareket etmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı ve böylece yapılabilecek hizmetlerin daha kısa sürede sonuçlanması adına faydalı olacağını dile getirdi.

                Daha sonrasında mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurulu üyeleri, mahallelerle ilgili isteklerini ve önerilerini dile getirdiler.