Ak Parti Meram’da Mahalle Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Ak Parti Meram’da 1 Kasım seçimleri öncesinde Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek değerlendirme yaptı.
Ak Parti Meram’da Mahalle Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

1 Kasım seçimleri öncesinde Ak Parti Meram İlçe Başkanlığı düzenlediği programla bir araya geldi. Mahalle Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özöğür ve Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen’in katıldığı programa ilgi yoğun oldu.

Mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ilk olarak sözü alan Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, “Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Terör üzerinden birlik ve beraberliğimizi bozmak için özel bir çaba var. Ama bizim birliğimizi bozamayacaklar. Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i, Laz’ı yani bu ülkeyi oluşturan temel değerlerimiz bu oyuna geçmişte olduğu gibi bundan sonrada müsaade etmeyecektir. Sadece Türkiye’nin değil bütün ümmetin geleceği için önemli 1 Kasım seçimlerinin önemi artmıştır. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde durmadan çalışacağız” dedi.

Daha sonra sözü alan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, “Meram ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizde çalışma planımıza göre ekiplerimiz durmadan çalışıyor. Diğer taraftan, 1 Kasım’da önemli bir seçimi yaşayacağız. Ümmetin Ak Parti’ye ihtiyacı var. Bu bilinçle seçimlerde durmadan çalışacağız” dedi.

Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özöğür de, “1 Kasım seçimleri öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sandık sandık değerlendirmelerimizi yaptık. Bu değerlendirmeler ışığında çalışmalarımızı yapacağız. Konya’da en iyi sonucu alabilmek için sıkmadık el, selam vermedik hemşerimizi bırakmadan koşacağız” şeklinde konuştu.

Toplantı soru cevap bölümüyle son buldu.

ak-parti-meram-mahalle-baskanlari-toplantisi.jpg