AK Parti Milletvekili Adayları Meramlılarla buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları Meramlılarla buluştu

Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı seçim gezilerine devam ediyor. Seçim çalışmalarında Meram halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Leyla Şahin Usta, Halil Etyemez ve Mustafa Kaya, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve il ve ilçe teşkilatı üyeleri Meram ilçesi Kızılören, Karadiğin ve Sağlık mahallelerinde düğünlere katıldılar.

 

Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı seçim gezilerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez ve Mustafa Kaya Karadiğin Mahallesinde düğün programına katıldılar. Milletvekili adayları burada Karadiğinlilerle selamlaştı. Başbakanımızın Konyalı oluşuna vurgu yapan Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Etyemez, “Başbakanımızın Konyalı olması bizim için ayrı bir değer. Sayın Başbakanımız son Konya gezisinde şehrimize Metro projesinin müjdesini verdi. Ak Parti ile şehrimizin değeri daha da artıyor. Bu sebeple Başbakanımıza Konya’dan daha güçlü destek vereceğinize inanıyoruz” dedi.

 

ak-parti-meram-secim-gezileri-(2).jpg

 

Daha sonra sözü alan Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kaya’da Karadiğinlilerden destek istedi.

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Leyle Şahin Usta’da memleketi olan Sağlık mahallesinde düğüne katıldı. Burada büyük ilgi ile karşılanan Leyla Şahin Usta, Sağlık mahallesindeki hemşerilerinden destek istedi.

Yeni Türkiye’nin inşasında Ak Parti Kadrolarının gayretle çalıştığını belirten Milletvekili Adayı Usta, “Sağlık kasabasında hemşerilerimle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Sağlık sakinlerinin Ak Partiye verdiği desteğin artacağından şüphemiz yok. Yeni Türkiye yolunda bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra sözü alan Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen’de yaptığı konuşmada Sağlık Mahallelerinden destek istedi. Milletvekili adayları daha sonra seçim gezilerine devam etti.