AK Parti milletvekili Kaleli, Seydişehir’de destek turunda

AK Parti milletvekili Kaleli, Seydişehir’de destek turunda

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Uğur Kaleli, 1 Kasımda yapılacak milletvekili seçimleri çevresinde Seydişehir ilçesinde çalışmalarına devam etti.

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Uğur Kaleli, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, kadın ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle birlikte ilçede bulunan sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirerek yaklaşan seçimler öncesi destek istedi. Kaleli ziyaretine MÜSİAD Seydişehir Şubesi, Seydişehir Sanayi ve Ticaret Odası, Seydişehir Esnaf Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek, sohbet etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, Seydişehir’de çok yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek, “Öncelikle Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Görüyoruz ki yaklaşan 1 Kasım seçimler öncesi birileri yine düğmeye bastı. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olduğumuz zamandan geçiyoruz, ülkemizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize yapılan bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum” dedi.

Seçim çalışmalarını da değerlendiren Kaleli, çalışmaların gayet güzel geçtiğini dile getirerek, "Parti olarak her zaman zaten milletimizle birlikteyiz, milletimiz, yeniden tek başına bir AK Parti iktidarını istiyor” diye konuştu.