AK Parti, “Öğrenmemek ayıptır” dedi

Yeni Haber - Merve Ateş
AK Parti, “Öğrenmemek ayıptır” dedi

Ak  Parti  İl Gençlik Kolları İstiklal Marşı’na Çanakkale şehitleri marşı diyen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin  İhsanoğluna, İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu bir mektup gönderdi. Teşkilat üyeleri bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır diyerek PTT’den gönderilerini teslim etti.

 

AK Parti  Gençlik Kolları üyeleri, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'un Safahat isimli eserini gönderdi.

“PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

AK Parti İl   Gençlik Kolları  Başkan Yardımcısı Kemalettin Nokta , PTT Kayalıpark şubesi  önünde yaptığı basın açıklamasında, Amacımız Cumhurbaşkanı adayını rencide etmek değildir.Cumhurbaşkanı adayının  İstiklal Marşı’nı bilmemesi bizi derinden üzmüştür.İhsanoğlu, “Babam Mehmet Akif Ersoy’un arkadaşıdır” diyerek  prim yapmaya çalışmaktadır “ifadelerini kullandı.

img_9727.jpg

“10 AĞUSTOS’TA SANDIĞA GÖMÜLECEK”

 Kemalettin Nokta, “Adeta 2. Kurtuluş savaşını yaşadığımız şu günlerde   tüm dünyaya umut ışığı olmuş, Mehmet Akif’in de yer aldığı sayfalarda yerini alacaktır. Bu halk feraset sahibidir. Bu imitasyon projeler halk nezninde yok hükmündedir. Ve bir kez daha 10 Ağustos’ta sandığa gömülecektir”diye konuştu.

“BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP”

Bilememek ayıp değil öğrenmemek ayıptır diyerek İstiklal Marşını gönderdiklerini aktaran  Kemalettin Nokta, “istiklal Marşımızın hangi ruh haliyle yazıldığını anlaması, Akif dedemizin hayatını okuması  ve bu milletin kodlarını, parametrelerini anlaması için de İstiklal  Marşımızı  Sayın İhsanoğlu’na gönderdik” diye konuştu.

dscn0083.jpg