AK Parti seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili ve milletvekili adayı Halil Etyemez ile milletvekili adayı Ömer Ünal 1 Kasım seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile milletvekili adayı Ömer Ünal, seçim çalışmalarına Büsan Sanayi Sitesi’nde devam etti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla da görüşen Etyemez ve Ünal, 1 Kasım’da yapılacak seçimler için destek istedi. Seçim çalışmalarına son hızla devam ettiklerini söyleyen Halil Etyemez, “Her gittiğimiz yerde istikrar huzur ve birlik beraberlik için herkesin görüşü AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olmasıdır. Tabi şu içinde yaşadığımız süreç içerisinde bir takım terör olayları bu ülkeye yaşatılmaya çalışılıyor. Birtakım mihraklar tarafından ülkemizde insanlarımızı birbirine düşürme adına çok ciddi olaylar yaşatılmaya çalışılıyor bunun bilincindeyiz. Hem emniyet güçlerimiz hem hükümetimiz hem de milletimiz bunun farkında ve bunu takip ediyor” dedi.

Ankara da yaşanan olaylara da dikkat çeken Etyemez, “Ankara’da yaşanan bu terör olayı gösterdi ki terörün dini ırkı partisi ve sivil toplum örgütü yok terör herkesin canını yakıyor” diye konuştu.
Etyemez, vatandaşların AK Parti’ye büyük bir teveccühü olduğunu ifade ederek, “Biz bu seçimlerde şu çalışma alanlarında görüyoruz ki halkımız, esnafımız, insanlarımız AK Parti’ye yönelik bir teveccühü var. Yeniden AK Parti’yi iktidara taşıma yaklaşımı ve beklentisi içerisindeler ve teröre karşıda bir tepki içindeler. Bu nedenle olumlu bir süreç yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

ak-parti-secim-calismalarini-surduruyor-2.jpg