Ak Parti Selçuklu 46. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Selçuklu Teşkilatı, 46. Danışma Meclisi Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
Ak Parti Selçuklu 46. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Selçuklu Teşkilatı, mutat olarak gerçekleştirdiği Danışma meclislerinin  sonuncusu olan 46. Danışma Meclisi Toplantısını yoğun bir katılımla Selçuklu Nikah Salonunda gerçekleştirdi.

Programa Ak Parti İl Başkanı Musa Arat,AK Parti İl Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti  Konya  Milletvekilleri, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçmiş dönem milletvekilleri ve milletvekili adayları, Karatay ve Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Selçuklu Ana kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri İle Mahalle Başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Teşkilat çalışmalarının anlatıldığı görüntülü sunumun ardından açılış konuşmasını yaparak programı başlatan  AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, 46.Danışmanın hayırlar getirmesini dileyerek sözlerine başladı.

Ülke siyasetindeki son gelişmeleri  değerlendiren başkan Özer, 7 Haziran Genel Seçimleri sonucunda hiç bir partinin tek başına iktidar olamaması nedeni ile AK Parti'nin  muhalefet partileri ile görüşmeler yaptığını ancak AK Parti'nin tüm iyi niyet çabalarına rağmen sistemi kilitlemeye çalışan muhalefet partilerinin iyi niyet taşımadıklarını, yapmak istediklerinin herkes tarafından  görüldüğünü, muhalefet partilerinin ağız birliği etmişçesine ülkemizi kaos ortamına sokmak ve  çıkmaza sürüklemek derdinde olduklarını söyledi. Başkan Özer sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak biz buna asla müsaade etmeyeceğiz, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun tüm bu  gayret ve iyi niyetleri milletimiz adınadır.buna karşın  CHP, MHP ve HDP'nin istekleri ve yaptıkları kabul edilemez ve görüldü ki kendi çıkarları uğrunadır."

İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, alınan yeniden genel seçim kararı ile yeniden millete başvurulacağını söyleyerek halkımıza eksik anlatımlarımızı gözden geçireceğiz ve milletimizle, milletin partisinin amacının bir olduğunu 13 yıllık istikrarın ve Türkiye'nin kazanımlarının bozulmasını isteyen lobilere ve terörün destekçilerine müsaade edilmeyerek her ne olursa olsun sonuna kadar gidilerek kökünün kurutulacağını söyledi.

Selçuklu Teşkilatı olarak 1 Kasım Genel seçimlerine tüm kademeleri ile  hazır  olduklarını ve milletimizin gerekli değerlendirmeleri yaparak AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyacağına  olan inancının tam olduğunu vurgulayan Özer, ülkemizin geçmişte koalisyon hükümetleri döneminde yaşanan sıkıntıları bir daha yaşamak istemediğini belirterek milletin kararı AK Parti olacaktır.''dedi.

Belediye çalışmaları hakkında görüntülü bir sunum yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'nun hızla geliştiğini, tüm bu çalışmaların 13 yıllık istikrarın sonucunda AK Parti'nin kazanımları olduğunu belirterek, planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat ise ''7 Haziran genel seçimleri sonucu ortaya çıkan tabloda tüm gayretlerimize rağmen hükümet kurulamamıştır.bir takım güçler tarafından Türkiye siyasetinin kilitlenmeye çalışıldığını, dış güçler ve bunların uzantısı  işbirlikçilerinin ülkemize yön verilmeye çalışıldığını belirterek, biz buna asla müsaade etmeyiz Türkiye güçlü bir ülkedir, güçlü ekonomiye  güçlü sanayiye ve 13 yıllık bir  istikrara sahiptir. 13 yıllık iktidarımızda ülkemizin kazanımlarının kaybedilmesine fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizi karıştırmak için uğraşan, istikrarı bozmak için mücadele eden,ve milletimizin arasına kin tohumları ekmeye çalışarak  birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. 1 Kasım Genel seçimlerinde milletin Partisi AK Parti inşaallah tek başına iktidar olacaktır.''dedi.

Katılımcıların soru cevap kısmından sonra program sona erdi.

ak-parti-selcuklu-46.-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-2.jpg

ak-parti-selcuklu-46.-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-3.jpg