AK Parti "Tunceli gönüllü milletvekili" Ekinci'den bayram kutlaması

AK Parti "Tunceli gönüllü milletvekili" Ekinci'den bayram kutlaması

AK Parti Genel Merkezi tarafından, 1 Kasım seçimleri sonucunda partinin milletvekili çıkaramadığı üç ilden biri olan Tunceli için gönüllü olarak görevlendirilen İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Tunceli'de partilerle bir araya gelerek bayramlaştı.

Ekinci, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla AK Parti Tunceli İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Partililerle bayramlaşan Ekinci, burada yaptığı konuşmada, parti yönetiminin kendisiyle beraber üç milletvekilini "gönüllü milletvekili" olarak Tunceli'deki hizmetlerin takibi, halkın ihtiyaçlarının belirlenmesi için görevlendirdiğini hatırlatarak, ilde daha önceki ziyaretlerinde belirlenen sorunlar ve çözümleri için Ankara'da çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Ekinci, Tunceli'nin huzur ve güvenliği, kalkınması için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Tunceli'nin makus talihini değiştirme imkanımız var, bunu da ancak birlikte yapabiliriz. Dışarıdan bir uğraşıyla dışarıdan bir çabayla kendi kaderimizi değiştirmemiz mümkün değil. Kaderimiz kendi elimizdedir ve kendimiz ayağa kalkarsak bunu değiştirebiliriz. Ben Tunceli'nin geçmişini iyi bilen birisiyim, bu kültüre yabancı değilim, bu kültürden gelmiş birisiyim. O vesileyle sizin dilinizden anlayan, sizin yaklaşımlarınızı, isteklerinizi, arzularınızı, temennilerinizi ve umutlarınızı bilen birisiyim. Bu sebepten dolayıda inşallah sizlere faydamızın olacağına inanıyorum. Ben diyorum ki, siz beni değerlendirin, ben de sizleri değerlendireyim. Hep birlikte bundan sonraki süreçte Tunceli'nin kaderini, makus talihini değiştirelim istiyoruz. Tunceli'nin ismi artık başka şeylerle anılmasın. Tunceli'nin yaraları artık sarılsın ve yeniden bir hayat başlasın. Tunceli'nin ismini 'barış' ili olarak ilan edelim hep birlikte."

Ekinci, partideki bayramlaşmanın ardından Tunceli Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret ederek, il genelinde planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.