AK Partili vekillere akıl almaz kumpas

FETÖ’cü temizliğini fırsata çevirmek isteyen hainler, bu defa “Şunlar Paralelci” diye fitne yayıyor. Eski Bakan Mahir Ünal da hedef alındı. İftiracılar vatandaşa takıldı.
AK Partili vekillere akıl almaz kumpas

Kamudaki FETÖ’cülerin ayıklanması için başlatılan çalışmaları fırsat bilen bu ihanet çetesinin elamanları, kendilerini kurtarmak için yanlış ihbarlarda bulunmaya başladı. Edinilen bilgilere göre FETÖ’cülerin ayıklanması çalışmalarını baltalamak ve güvenlik birimlerinin kafasını karıştırmak için son günlerde ilginç ihbarlar yapılıyor. Bunun son örneğini ise eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilli Mahir Ünal’ın yaşadığı olay oluşturdu. Edinilen bilgiye göre birkaç gün önce Ankara’nın Çukurambar semtindeki kontörlü telefon bayisine gelen bir kadınla bir erkek, telefon açmak istediklerini, ancak özel görüşecekleri gerekçesiyle tüm çalışanların dışarı çıkmasını istedi. Çalışanlar önce çıkmak istemedi, ancak FETÖ ile ilgili bir ihbarda bulunacaklarını, bu nedenle yalnız kalmaları gerektiğini söyleyince telefon bayisi çalışanları dışarı çıktı. Ancak iç bölümde kalan bir çalışan bu iki kişinin konuşmasını kapı arkasından dinledi.


BAŞKA İSİMLER DE VERDİ

Telefoncu, üzerinde kendisine bol gelen bir ceket, başında ise bir şal bulunan kadının telefonda konuştuğu kişiye AK Partili Mahir Ünal’ın “Kripto FETÖ’cü” olduğunu söylediğini duydu. Kadın başka isimleri de sıraladı. Ancak telefon bayisinin çalışanına sadece Mahir Ünal’ın adı tanıdık geldi. Konuşmasını tamamladıktan sonra, yanındaki erkek, kadına ‘Dediklerimi aynen yaptın mı?’ diye sorup işyerinden çıktı. İşyeri çalışanı hızlı davranıp bindikleri arabanın plakasını ve görüntülerini çekti ve konuyu AK Parti Milletvekili Ünal’a iletmeye karar verdi. Ünal’a mail yoluyla ulaşan işyeri çalışanları tüm yaşananları tek tek anlattı. Bunun üzerine Ünal, telefon bayisi çalışanından söz konusu kişilerin güvenlik kamerası görüntüleri, bindikleri arabanın plakasını ve fotoğrafını alarak konuyu partinin avukatına iletti. İçişleri ve Adalet bakanlarına olayı anlatan Ünal, avukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Telefon bayisi çalışanının ulaştırdığı görüntüler de savcılığa teslim edildi. Bu arada bazı AK Partili eski bakan ve yöneticilerin suçlanacağına ilişkin istihbarat birimlerinin uyarısı olduğu ortaya çıktı. AK Parti kaynakları, “Bize yanlış ihbarlar yapılabileceği konusunda bilgiler gelmişti. O nedenle hem parti yönetimi hem de teşkilatlar bu konuda çok dikkatli ediyorlar” dedi.

TÜRKİYE GAZETESİ