Akaryakıta ÖTV ayarı

Brent petrol, dolar kurunda yaşanan gelişmeler ve özel tüketim vergisi (ÖTV) Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Son gelen ÖTV zammı ile birlikte akaryakıt fiyatları tekrar güncellenecek. 2 Ocak'tan itibaren akaryakıt fiyatlarına dev zam gelmesi öngörülüyor. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? Benzin ve motorine kaç TL zam yapılacak?
Akaryakıta ÖTV ayarı

29 Aralık 2023 Cuma günü haftanın son günü itibarıyla akaryakıt fiyatları kaç TL'den işlem görüyor? Benzin ve motorin fiyatlarına zam veya indirim var mı? Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına doğrudan etki ediyor. Son olarak 77,48 doların altına düşen brent petrol fiyatları iç piyasaya indirim olarak yansıyacak mı? ÖTV zammı akaryakıt fiyatlarına etki edecek mi?

AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM, İNDİRİM VAR MI?

Küresel piysada 77,48 doların altına kadar gerileyen brent petrol fiyatları iç piyasa indirim beklentisini yükseltti. Fakat gelen ÖTV zammı ile birlikte sektör yetkilileri 2 Ocak'tan itibaren akaryakıt fiyatlarında ciddi bir artışın olacağını bildirdi. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorin fiyatlarına zam veya indirim var mı?

BENZİN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

29 Aralık 2023 Cuma günü itibarıyla akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin fiyatlarına zam, indirim var mı? ÖTV zammı akaryakıt fiyatlarına etki edecek mi? 29 Aralık 2023 itibarıyla benzin fiyatı için yeni bir indirim, zam haberi yok. Güncel olarak benzin fiyatları İstanbul'da 34,50 TL, Ankara'da 35,17 TL, İzmir'de ise 35,35 TL'den satılacak.

MOTORİN FİYATLARINA ZAM, İNDİRİM VAR MI?

Motorin fiyatlarında son durum ne? Motorin fiyatlarına zam, indirim haber var mı? 29 Aralık 2023 Cuma günü itibarıyla motorin fiyatları kaç TL olacak? 29 Aralık 2023 Cuma günü itibarıyla motorin litre fiyatı İstanbul'da 37,11 TL, Ankara'da 37,73 TL İzmir'de ise 37,97 TL'den işlem görecek.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:TR HABER