Akdeniz Gençlik Orkestrası 29 Nisan'da konser verecek

İSTANBUL (AA) - Fransa, Yunanistan, İtalya, Lübnan, Fas, Tunus ve Türkiye'den 13 gencin bir araya geldiği Akdeniz Gençlik Orkestrası, İstanbul'da konser...
Akdeniz Gençlik Orkestrası 29 Nisan'da konser verecek

İSTANBUL (AA) - Fransa, Yunanistan, İtalya, Lübnan, Fas, Tunus ve Türkiye'den 13 gencin bir araya geldiği Akdeniz Gençlik Orkestrası, İstanbul'da konser verecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi'nin (İTÜ MİAM) proje ortağı olduğu, Avrupa Birliği Erasmus+ tarafından desteklenen ve "Aix-en Provence Festivali" ile birlikte yürütülen Medinea Projesi kapsamında eğitim alan topluluk, 29 Nisan'da İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'nde müzikseverlerle bir araya gelecek.

Caz sanatçısı Fabrizio Cassol, perküsyon sanatçısı Mısırlı Ahmet ve Christiane Louis'ın desteklediği orkestrada, Fransa'dan Quentin Dubarry, Yunanistan'dan Alexandros Kentris ve Semeli Papavasileiou, İtalya'dan Martino De Franceschi ve Simone Soro, Lübnan'dan Joseph Aouad ile Joelle Dabbas, Fas'tan Aziz Ozouss, Tunus'tan Hamdi Jammoussi, Seif Tbini ve Wafa Abbes, Türkiye'den ise Elif Canfeza Gündüz ve Murathan Turhan yer alıyor.


Kaynak: