Akdeniz'de puan avı!

Süper Lig’e Erzurumspor galibiyetiyle fırtına gibi başlayan Atiker Konyaspor, bayram öncesi çıkacağı Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor
Akdeniz'de puan avı!

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar,  Antalya’ya giderek kampa girdi. Temsilcimizde Petar Filipovic dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Akdeniz’de puan avına çıkacak Anadolu Kartalı, zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak son yılların en iyi başlangıcı yapmanın planını kuruyor.

KADROYA İNCE DOKUNUŞ
Bu akşamki maçta teknik direktör Rıza Çalımbay’ın kadroya ufak dokunuşlar yapması öngörülüyor. Erzurumspor maçında beklenin performansın altında kalan bazı oyunculara kesik atması beklenen Çalımbay’ın karşılaşmaya çift forvet mi yoksa tek forvet mi? çıkacağı merak ediliyor. Yeni transfer Hurtado’nun yedek soyunması beklenirken, Volkan Fındıklı’nın yerine ise Marko Jevtovic’in forma giymesi öngörülüyor.

ANTALYA'YA KARŞI ÜSTÜN!
Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçlarında genel olarak başarılı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlı ekip, ezeli rakibi karşısında son 5 maçtan sadece tek yenilgi aldı. Anadolu Kartalı, Süper Lig’de şu ana kadar oynanan 14 maçta ise rakibine sadece 3 kez mağlup oldu. Söz konusu bu maçlardan 5’ini kazanan temsilcimiz, 6 maçta ise eşitliği bozamadı. Süper Lig’de oynanan son 3 maçın beraberlikle sona ermesi ise dikkati çekiyor.