Akhisar Belediyespor’da kupa hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 16.30'da konuk edeceği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Akhisar Belediyespor’da kupa hazırlıkları tamamlandı

 

Yapılan sabah idmanına izinli olan Hugo Rodallega ve sakatlıkları süren kaleci Fatih Öztürk katılmazken, yine sakatlığı süren Serdar Kesimal takımdan ayrı çalıştı ve Teknik Direktör Tolunay Kafkas ligde forma şansı bulamayan oyuncuların yer aldığı grupla ligde oynayan oyunculara karşı yarım saha çift kale hazırlık maçı yaptırdı.

Kupa maçı kadrosunda kart cezalısı Onur Ayık, sakatlıkları süren Fatih Öztürk, Serdar Kesimal ve Hugo Rodallega'nın yer alamayacağı bildirildi.

Kupa maçında gruplara kalmak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde forma şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir kadro çıkarmayı hedeflediğini ifade ederek zevki bir mücadele olacağını kaydederek oyuncuların bu şansı iyi değerlendireceğini belirtti. Kafkas ayrıca alt yapıdan kaleci Berker, Safa, Hasan Ali ve Bertuğ'a da kadroya alacağının sinyalini verdi.

Yeşil-siyahlılar bugün yapılan sabah idmanı ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde kampa girerken, yarın maç günü sabah rejenerasyon idmanın ardından saat 12.45'de Akhisar'dan Manisa'da kalacağı otele geçerek buradaki kısa konaklamanın ardından Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na geçecek.

Öte yandan Akhisar Belediyespor yönetiminden yapılan yazılı açıklamada bugünden itibaren karşılaşmanın biletleri misafir 5, Akigo Maraton 6, Kapalı 10 ve VIP tribün 15 TL'den satışa çıktığı bildirildi.

Muhtemel ilk 11

Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın Nazilli Belediyespor karşısına muhtemelen Borak Körk, Orhan, Caner, Kadir, Tolga, Aykut, Abdülkadir, Sami, Mervan, Ricardo Vaz Te ve Muğdat ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Akhisar Belediyespor’da kupa hazırlıkları tamamlandı

Akhisar Belediyespor’da kupa hazırlıkları tamamlandı

Kaynak: